Чудо! Бебе, родено с тегло 269 гр.,  скоро се прибира вкъщи

Чудо! Бебе, родено с тегло 269 гр., скоро се прибира вкъщи

При раждането си Мелинда Стар Гуидо тежала 269 грама.